Over mij

Hi!

Wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken voor handgemaakte haaraccessoires voor baby lokjes en fijn haar :)  

Mijn naam is Willemijn, ik ben 33 jaar, getrouwd, moeder van Jynthe (oktober 2019) en Quint (augustus 2022). 

In februari 2021 ben ik begonnen met het maken van haarspeldjes en haarstrikjes voor Jynthe, omdat in haar fijne haar de gewone (klikklak of alligator) speldjes niet bleven zitten. Ik ben gaan zoeken naar clipjes die wel bleven zitten, en vond de speciale anti-slip clipjes die je nu op alle haarspeldjes en haarstrikjes terugvindt. Al snel bleken veel ouders van (jonge) meisjes met het zelfde probleem te zitten en ben ik begonnen met het verkopen via Instagram en Facebook. Sinds augustus 2021 ben ik officieel ingeschreven bij de KVK en is Clip en Go haarspeldjes mijn bedrijf. 

Zoals je kunt lezen, is het maken van haarspeldjes en haarstrikjes mijn uit de hand gelopen hobby, waar ik ontzettend trots op ben! Ieder haarspeldje, haarstrikje en haarbandje wordt met aandacht handgemaakt voor jouw dochter. 

Clip en Go combineer ik natuurlijk met mijn gezin, maar ook met mijn werk als (pre-verbaal) logopedist voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Wil je zien hoe ik mijn producten maak? Een kijkje achter de schermen of zien wat ik in het dagelijks leven doe? Volg me dan op mijn Instagram account.